THE CAMP


Inside an unoccupied industrial building close to Charleroi train station, new working spaces for high-tech companies and start-ups and laid out according to a city grid. Twenty office spaces for eight people frame a central public space comprising communal amenities such as various meeting spaces, as well as community and leisure spaces. The central space, an indoor tropical garden, offers a different kind of community and leisure space, thus encouraging new forms of work and collaboration.






The garden


Working Space



Community space


Becode














Location: Charleroi, Belgium
Date: 2019
Programme: Offices and community spaces
Client: Sambre Invest
Status: Ongoing
Area: 2000m2
Budget: 800,000€
Team: Traumnovelle (architect), Carbonifère (landscape architect), Harrisson (graphic designer)